byt lankar med html-skolan
Google gbghtml.se
index ftp smartftp username port21 connect framme upload lokal markera drag&drop gratis hemsida blogg billiga webbhotell
Billiga svenska webbhotell med färdiga hemsidor.

Idag kostar det inte många kronor att lägga upp hemsidan på en server någonstans med eget domännamn. Oftast får du även ett gratis domännamn när du beställer plats på en webserver. Ja, du kan till och med få ditt domännamn gratis idag om du beställer ditt eget med den svenska toppdomänen -se idag.


24 Months Free Web HostingSevenstar ger dig ett webbhotell för 149:- första året
Du får ingen domän men den registrerar du gratis idag på nameisp.com om du kan tänka dig att registrera ditt personnamn som domän. Kan vara ett bra alternativ för att lägga upp din cv på nätet.
På detta webbhotell lägger du upp till 5 domäner vilket brukar räcka för de flesta idag. Här finns även hela 10 Gb plats. Du har både telefon, mail och chatsupport. Du ser flera webbhotell med liknande erbjudanden ute på webbgbg.se>>>

på one.com har du numer 25000MB plats. Ett billigt konto för dig som bara vill ha upp en hemsida snabbt. Med ett program och ca 500 mallar sätter du upp din hemsida på en halvtimma. Här har du tillgång till en MySQL. Du sätter upp hur många bloggar du vill med tre klick i kontrollpanelen. Kostnaden blir sammanlagt 487,50:- första året så du skall inte helt lita på 20:-/månad.

Supporten når du med en användarvänlig chat dygnet runt.

copyright © Björn Larsen citygbg.se