Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
byt lankar med html-skolan
Google gbghtml.se
index ftp smartftp username port21 connect framme upload lokal markera drag&drop gratis hemsida blogg billiga webbhotell

Så här hur får du in en ny länk i ditt inlägg på bloggen

Länkar i din blogg ger fler besökare och pingar från andra bloggar eller webbsidor. Det kan även vara bra att ge en referens till varifrån du fått din information om det du skriver om på sidan.

Vi skall nu infoga en länk i ditt inlägg. Vi börjar med att skapa en ny sida genom att klicka till vänster. Vi döper sedan sidan till Länkar. I själva dokumentet skriver du sedan det du vill kalla länken och markerar detta genom att trycka ner vänster knapp på musen och föra denna över texten.


skapa ny anvandare


När du har markerat texten klickar du på ikonen som liknar en kedjelänk.


anpassad struktur

Klicka sedan på lägg till nere till höger i det nya fönstret.

skriv ditt forsta inlagg


Avsluta genom att klicka på uppdatera till höger och du har sedan infogat en länk på din sida. Du kan formatera texten på samma sätt. det vill säga du markerar texten du skall ändra på och klickar på olika egenskaper ovanför som fet text, kursiv och mycket mer. Du kan även lägga in media som filmer och annat. Du kan naturligtvis även länka till någonting annat än en hemsida. Det viktiga är att du adressen till dokumentet. Exempelvis, www.dinhemsida.se/dokument.pdf . Du kan se mer om länkar i html här>>>


Författare:
Anders Thoresson
Daniel Goldberg
Linus Larsson
Språk: Svenska Utgiven: 2016-09
ISBN: 9789176117248 Förlag:
IIS, Internetstiftelsen i Sverige
Antal sidor: 67 Vikt: 249 gram
kom igång med wordpress

I den här guiden lär du dig att enkelt skapa en webbplats med Wordpress och publicera ditt eget innehåll. Guiden är full av konkreta och användbara tips och ger dig en flygande start! WordPress är nätets kanske populäraste verktyg för att skapa bloggar och webbsidor. Det är lätt att lära sig och används på ett oräkneligt antal webbplatser.

 


Här har du annars sveriges idag billigaste webbhotell där du betalar 1 krona per månad. 100 Mb plats och ett email konto. Kan vara något för dig som vill experimentera lite innan du sätter upp din riktiga hemsida. Du lär dig detta med ftp, css och hur du sätter ihop sidan. Du har faktiskt även gratis email samt telefon support.

med eget program
på one.com
kan du bara lägga en domän men har, å andra sidan, 25000MB plats. Ett billigt konto för dig som bara vill ha upp en hemsida snabbt. Med ett program och ca 500 mallar sätter du upp din hemsida på en halvtimma. Här har du tillgång till en MySQL. Du sätter upp hur många bloggar du vill med tre klick i kontrollpanelen.

copyright © Björn Larsen citygbg.se